Cristian Oprea er videre i X Factor

Cristian Oprea og Thomas Blachman. Arkivfoto: Lasse Lagoni TV2
Cristian Oprea og Thomas Blachman. Arkivfoto: Lasse Lagoni TV2
24. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften var Cristian Oprea fra Sønderborg for første gang på livescenen i X Factor og det var med nummeret Halskæde af Guldimund – og på tilskuerrækkerne sad begge hans forældre.

Da fredagens udsendelse nåede til afgørelsen var Cristian Oprea den sidste deltager, som efter tilfældig rækkefølge, blev sendt videre til endnu en uge i X Factor.

Cristian Oprea, som går til sang og musik på Sønderborg Musikskole, er ikke den eneste i familien, som har musik i blodet. Begge hans forældre spiller i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Både min far og mor bakker mig op og så ser vi, hvor langt jeg når” sagde Cristian Oprea for et par uger siden, hvor han orklarede, at det mest af alt handler om, han vil se, hvor langt, han kan nå. Og det første succeskriterie var at nå til livescenen.

Der er finale i X Factor i Randers den 5. april..

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...