Cristian Oprea fik opfyldt drømmen om at nå X Factor-finalen

Cristian Oprea ved Mejeriet. Arkivfoto: Ole Kæhler
Cristian Oprea ved Mejeriet. Arkivfoto: Ole Kæhler
3. april 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I dag, onsdag, kører Cristian Oprea og de andre X Factor-deltagere fra Sjælland til Randers Arena, hvor der er finale på fredag og det ser deltageren fra Sønderborg frem til.

“Jeg kender Randers og glæder mig til, vi skal være der. Det bliver rart at komme til Jylland og jeg kan love, at seerne kommer til at opleve et fedt show på fredag. Det bliver også med et helt andet og større publikum end vi har haft i de tidligere liveshows, hvor mange af dem var nogle, der kendte os på scenen”, siger Cristian Oprea til SønderborgNYT og tilføjer, at der er plads til 4000 i Randers Arena.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lige nu er vi der, hvor vi drømte om at være og vi skal bare øve og øve lige frem til fredag, hvor der finale – og hvor det hele slutter”, siger Cristian Oprea og fortæller, at i går gav han Thomas Blachman chokolade.

“Det var hans fødselsdag”.

I mandags var Cristian Oprea i Mejeriet, hvor der blev lavet optagelser, som skal bruges i finale-udsendelsen og det var en stor oplevelse for den 16-årige sanger.

“Jeg vil gerne sige tak til alle dem, der var i Mejeriet. Det var vildt, der var så mange, som brugte tid på at komme og møde mig og det var rigtigt dejligt at høre borgmesteren holde en lille tale. Jeg er også rigtig glad for, at dem hjemme fra Blomstergade var kommet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er på fredag, der er X Factor-finale og den kan du se på TV2 fra klokken 20.

Her er der billeder fra det næstsidste X Factor-show.

 

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...