Cristian Oprea synes det var spændende at X Factor-dommer Blachman bestemte sangen

Cristian Oprea på livescenen. Foto: Lasse Lagoni, TV2
Cristian Oprea på livescenen. Foto: Lasse Lagoni, TV2
26. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I denne uge står der de samme ting i Cristian Opreas kalender, som der stod i sidste uge, hvor han skulle tage tilløb til livescenen i X Factor, der løb hen over tv-skærmene fredag aften.

“Jeg synes, det var sjovt i sidste uge og nu starter det hele igen. Det er helt vanvittigt og overvældende at være en del af X Factor”, siger Cristian Oprea til SønderborgNYTog tilføjer, at det er et virkeligt stort og velsmurt maskineri.

Fredag aften sang han nummeret Halskæde af Guldimund – og i afgørelsen kom han til at vente længe, inden han fik at vide, at han gik videre til denne uges liveshow.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg var lidt nervøs, da jeg sang og blev endnu mere nervøs, mens jeg så den ene efter den anden blive sendt videre og mit navn var det sidste, der blev sagt”, siger Cristian Oprea. At det lige var en sang af Guldimund, som han skulle synge, det skyldes X Factor-dommer Thomas Blachman.

“Han er bossen, så han bestemmer og det er faktisk spændende at synge en sang, som jeg nok ikke selv ville vælge. Det er udfordrende og lærerigt”.

På tilskuerpladserne sad hans forældre.

“Mens jeg sang, lagde jeg ikke rigtigt mærke til dem, fordi jeg koncentrerede mig meget, men da jeg satte mig over i loungen efter at have sunget, kiggede jeg op på dem en gang imellem og sendte dem også et smil”, siger Cristian Oprea og tilføjer, at han er glad for, at de virkeligt støtter ham. Her kan du se billeder med Cristian Oprea på X Factors livescene.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...