Curry Leaves indiske køkken er anerkendt langt ud over den danske grænse

6. august 2022 Erhverv
Ægteparret Sivakumar med beviset på anerkendelsen. Foto: Ole Kæhler
Ægteparret Sivakumar med beviset på anerkendelsen. Foto: Ole Kæhler

Sønderborg virker måske ikke som et sted, hvor du finder et autentisk indisk køkken, men Curry Leaves har sørget for, at de, der leder efter sådanne delikatesser, er godt tilfredse. Deres lækre retter har pirret gæsternes smagsløg i årevis og er med rette blevet anerkendt i EU Business News’ Scandinavian Business Awards 2022.

At finde en smag af Indien i Syddanmark lyder ikke helt rigtigt, men folk er kommet fra hele verden for at prøve de lækkerier, som Curry Leaves tilbyder sine kunder. Holdets traditionelle hjemmelavede måltider har været et hit blandt både lokale og turister. Når det kommer til at finde velsmagende og lækker mad, med god service at starte, er der virkelig ingen bedre mulighed, skriver EU Business News

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden de første gang åbnede deres døre, har Curry Leaves-teamet haft som mål at gøre indisk mad anvendelig til fine middage over en afslappet aften. Som et land kan Indien prale af et enormt udvalg i, hvad der tilbydes, og holdet forsøger hver dag at fremvise netop det for deres gæster. At lave alt selv og bruge traditionelle familieopskrifter til at give en autentisk oplevelse er kernen i den oplevelse, som holdet tilbyder. Gæsterne bliver guidet gennem en buffet med lækre retter, den næste mere fristende end den sidste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som en forholdsvis ny oplevelse for mange, har det at være baseret i Skandinavien vist sig at være det rigtige valg for Curry Leaves-teamet. Folk er generelt meget åbne over for at udforske baggrunden for nye kulturer, som de ikke har erfaring med. Nogle kunder havde aldrig prøvet indisk mad, før de var kommet til Curry Leaves. Nu er de meget elskede og let genkendelige stamgæster. Det er en ære for holdets utrættelige indsats for at byde folk velkommen i en verden, der ikke er helt som deres egen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På mange måder er Curry Leaves mere end blot en forretning for parret bag restauranten. Det er en passion for mad, som de deler med andre.

”Vi oplever ofte at vores gæster fortæller os, at det er det bedste indiske mad de nogensinde har smagt, så det er dejligt endeligt at få noget håndgribeligt, der bekræfter alle de dejlige beskeder vi får. Vi vil gerne takke alle vores dejlige kunder for at have støttet os igennem alle disse år”, siger Sinthumathy Sivakumar til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med ægtemanden Sivasamy Sivakumar har Sinthumathy Sivakumar arbejdet ihærdigt i  Curry Leaves, siden de åbnede i sommeren 2014.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...