Cykelhandler glæder sig over et lille lys i Corona-mørket

15. januar 2021 Erhverv

Hos Cykelservice Sønderborg har cykelmekaniker Thomas Hansen netop fået at vide, at han gerne må lade kunder tage prøveture på forretningens cykler. Cykelmanden blev så glad over, der pludselig blev tændt et lille lys i mørket, at han satte flaget frem foran butikken.

“Det er virkelig skønt, fordi det giver os chancen for at sælge eksempelvis elcykler. Der er nemlig ikke nogen, der køber en cykel hos en cykelhandler, hvis ikke de først har prøvet den”, siger Thomas Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og vil man have sig en elcykel, så er der rigtig god grund til at prøve flere typer, inden man beslutter, hvilken af dem der skal med hjem.

“Med vores beliggenhed – i krydset ved Rema 1000 på Dybbølsiden – så har vi den bedste ramme at teste en cykel i. Her er vi tæt på Dybbøl Banke og i nærheden har vi også Grønnekærvej, hvor vejen ikke bare er vandret”, siger Thomas Hansen.

“Alle elcykler kører glimrende ud af en lige vej. Hvilken motor, der er allerbedst, det finder man ud af, når turen går over Dybbøl Banke eller via Grønnekærvej”, siger cykelmekaniker Thomas Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...