Cykelmotionister tramper i pedalerne for at lave reklame for Sønderborg

11. maj 2022 Erhverv

Onsdag formiddag brændte en lille gruppe cykelmotionister masser af energi af, mens de igen, igen og igen cyklede op ad Jomfrustien.

Gevinsten for de hårdt trampende cyklister er, at de kommer med i en reklamefilm, som skal vise Sønderborg er et herligt sted at bo.

“Vi er i gang med at lave den første i en række reklamefilm for GO TO Sønderborg og cykelmotionisterne er blot en lille del i den ‘maggiterning’, som vi laver”, siger Lars Mejer, som står for optagelserne.

“Når vi har taget cykelmotionister med, så er det selvfølgelig, fordi Touren kommer til Sønderborg”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver en lidt anderledes reklamefilm.

“Vi arbejder ud fra overskriften ‘Tæt på’, hvor det handler om helt almindelige mennesker i Sønderborg, vi viser fællesskaber og viser, at man kan have et rigtigt godt liv i Sønderborg”, siger Lars Mejer til SønderborgNYT.

Direktør Tanja Have fra TO GO Sønderborg siger til SønderborgNYT, at det er ramme for optagelserne, der hedder Tæt på’.

“Vi kommer tæt på kulturen, tæt på erhvervslivet, på uddannelserne, tæt på nullet og tæt på hinanden. Vi inviterer resten af Danmark – og verden – tæt på – og vi skal have modet til at lade andre komme tæt på”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reklamefilmene skal vise på landsdækkende tv i begyndelsen af juni måned.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...