Cykeløb: Matti Breschel vandt i Sønderborg

1. august 2013 Uncategorized

Matti Breschel har aldrig tidligere besejret Mark Cavendish og Tyler Farrar i en spurt.

Men den hurtige dansker har et godt forhold til Sønderborg, og nu kan han krydse de to store skalpe af listen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og samtidig konstatere, at han med seks etapesejre er den cykelrytter, som har vundet flest etaper i den danske rundtur nogensinde.

Saxo Bank Tinkoff kan skriver: Vinder - ud for dagens etape.

Saxo Bank Tinkoff kan skriver: Vinder – ud for dagens etape.

Den tidligere danmarksmester var hurtigst i spurten ved Dybbøl Mølle og vandt anden etape efter fornemt arbejde af holdkammeraterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så fornemt, at holdkammeraten Marko Kump blev nummer to på etapen. et blev overværet af rigtigt mange sønderborgensere, der stod langs den sidste del af ruten og fulgte afslutningen på dagens etape.

– Det er skønt at vinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er langt mellem snapsene, forklarer Matti Breschel, som selv havde udpeget fredagens etape til Vejle, som den, hvor han havde de bedste muligheder for at suse først over målstregen.

Se de mange billeder fra målområdet – og sidst på aftenen suppleres der med billeder fra Jomfrustien og andre steder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.415291918591161.1073741867.271358109651210&type=1

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...