Cykeløb: Matti Breschel vandt i Sønderborg

1. august 2013 Uncategorized

Matti Breschel har aldrig tidligere besejret Mark Cavendish og Tyler Farrar i en spurt.

Men den hurtige dansker har et godt forhold til Sønderborg, og nu kan han krydse de to store skalpe af listen. Og samtidig konstatere, at han med seks etapesejre er den cykelrytter, som har vundet flest etaper i den danske rundtur nogensinde.

Saxo Bank Tinkoff kan skriver: Vinder - ud for dagens etape.

Saxo Bank Tinkoff kan skriver: Vinder – ud for dagens etape.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den tidligere danmarksmester var hurtigst i spurten ved Dybbøl Mølle og vandt anden etape efter fornemt arbejde af holdkammeraterne. Så fornemt, at holdkammeraten Marko Kump blev nummer to på etapen. et blev overværet af rigtigt mange sønderborgensere, der stod langs den sidste del af ruten og fulgte afslutningen på dagens etape.

– Det er skønt at vinde. Der er langt mellem snapsene, forklarer Matti Breschel, som selv havde udpeget fredagens etape til Vejle, som den, hvor han havde de bedste muligheder for at suse først over målstregen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de mange billeder fra målområdet – og sidst på aftenen suppleres der med billeder fra Jomfrustien og andre steder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.415291918591161.1073741867.271358109651210&type=1

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...