Cykelringridning: Flotte deltagerpakker til rytterne

11. juni 2013 Uncategorized

Fra den 20. juni kan alle børn, der er forhåndstilmeldt til cykelringridningen, hente en pakke hos Fri BikeShop i Sønderborg. Pakken indeholder pynteting til cyklen og også nogle overraskelser.

– Det er en god idé at pynte cyklen flot, fordi den bliver fotograferet og billedet lægges på facebook, hvor der stemmes på de flotteste cykler. Vinderen får sig en helt ny cykel, siger Kent Nissen fra Fri BikeShop.

Skal du være med i dysten om en ny cykel?
Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig skal de mange cykelringridere køre optog gennem Sønderborg. De samles ved Fri BikeShop den 13. juli fra klokken 12.30, hvor de sidste pynteting lige kan sættes på – og en time senere triller de afsted til Ringriderpladsen via Perlegade. Børnene følges af Sønderborg Gardens Samba-orkester, maskotten Maliq fra Broager Sparekasse og Universe-professorens lærlinge, der kører Segways.

 

Cykelringridning er for alle børn mellem 0 og 14 år. Der køres efter ringe i tre grupper. Den første er fra 0 til 6 år, den anden fra 7 til 9 år. Sidste gruppe er fra 10 til 14 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og der er store, flotte præmier i jubilæumsåret –  hvor der er en splinterny kvalitetscykel, et gavekort på 1000 kroner og en cykelhjelm på højkant i hver gruppe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...