Cykelstien til Kegnæs er klar næste sommer

3. december 2020 Uncategorized

Cykelstien mellem Skovby og Trænge på Kegnæs har været på vej længe, men til foråret går arbejdet i gang. Politikerne er enige om, at der skal anlægges flere cykelstier i kommunen, for flere – både borgere og turister – skal komme rundt på cykel i stedet for i bil.

Arbejdet ventes afsluttet til juli næste år.

”Vi vil gerne have mange flere til at cykle – både for deres egen sundheds skyld og for klimaets skyld. Og når vi vil det, er vi nødt til at tilbyde sikre og gode cykelstier. Vi har de seneste år investeret meget i nye cykelstier, så efterhånden har vi et net af stier, som gør, at vi også kan markedsføre os over for turister på den front, og det synes jeg er rigtig godt”, lyder det i en pressemeddelelse fra Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med anlæggelsen af cykelstien er der eksproprieret jord og ejendom, og der skal anlægges nye stiføringer og etableres en træbro.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...