Cykelstien til Kegnæs er klar næste sommer

3. december 2020 Uncategorized

Cykelstien mellem Skovby og Trænge på Kegnæs har været på vej længe, men til foråret går arbejdet i gang. Politikerne er enige om, at der skal anlægges flere cykelstier i kommunen, for flere – både borgere og turister – skal komme rundt på cykel i stedet for i bil.

Arbejdet ventes afsluttet til juli næste år.

”Vi vil gerne have mange flere til at cykle – både for deres egen sundheds skyld og for klimaets skyld. Og når vi vil det, er vi nødt til at tilbyde sikre og gode cykelstier. Vi har de seneste år investeret meget i nye cykelstier, så efterhånden har vi et net af stier, som gør, at vi også kan markedsføre os over for turister på den front, og det synes jeg er rigtig godt”, lyder det i en pressemeddelelse fra Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med anlæggelsen af cykelstien er der eksproprieret jord og ejendom, og der skal anlægges nye stiføringer og etableres en træbro.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...