Cyklende kvinder henter 5000 kroner hos Soroptimisterne i Sønderborg

2. august 2021 Uncategorized

Soroptimisterne i Sønderborg støtter for anden gang ’Moving the World to end Hunger’, som er et Stop Sult-projekt, som Soroptimisterne har i samarbejde med FN – Verdens Fødevare Program og FNs STOP SULT FOND.

Bente Lorenzen og Ida Gormsen, Soroptimisterne i Vejle, cykler Danmark rundt og kommer til Sønderborg lørdag den 14. august, hvor du kan møde dem ved Rytterstatuen på havnen klokken 17.

Formålet med cykelturen er at indsamle penge til fordel for skolemad og skolegang i Burkina Faso

Artiklen fortsætter under annoncen

Soroptimisterne i Sønderborg støtter ’cykel-kvindernes’ indsamling med 5.000 kroner og det gør de, fordi mætte børn lærer bedst.

Gennem FN’s World Food Programmer i Burkina Faso vil 84.700 skolebørn få adgang til to måltider nærende skolemad dagligt. Siden 2012 har Soroptimist International Danmark indsamlet 878.000 kroner svarende til 548.000 nærende skolemåltider.

Lokale Soroptimister tager imod Ida Gormsen og Bente Lorenzen ved REMA 1000 i Dybbøl og cykler sammen med dem til Rytterstatuen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her vil præsidenten for Soroptimist International, Hanne Thaysen, byde velkommen til byen og man vil kunne høre mere om projektet og Soroptimisternes Internationale arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...