Cyklister spærrer for trafikken

2. august 2013 Uncategorized

Post Danmark Rundts tredje etape starter fredag i Sønderborg, hvilket medfører at en del veje og gader vil være spærret for den almindelige trafik.

Nogle gader og veje i Sønderborg vil være spærret hele fredag formiddag, mens andre kun vil være midlertidigt optaget af den danske tour.

Allerede tidligt om formiddagen vil den indre by omkring Rådhustorvet være spærret for almindelig trafik, hvor gader omkring Rådhuset også vil være påvirket.

Det er yderst velpassede cykler, der kan ses ved rådhuset omkring middag.

Det er yderst velpassede cykler, der kan ses ved rådhuset omkring middag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Omkring klokken 12.05 vil rytterne blive sendt af sted via Perlegade, til venstre ad Jernbanegade, igen til venstre ad Løkken og videre over Chr. den X’s bro, ruten forsætter videre op ad Dybbølgade, hvorefter der drejes til højre ad Aabenraavej.

Den rigtige start går klokken 12.20 og alt imens rytterne passere vil de nævnte gader være spærret for almindelig trafik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...