Cylinderskift i Egernsundbroen måtte udsættes

17. februar 2016 Erhverv

En nyrenoveret cylinder blev helt efter bogen sænket ned i Egernsundbroens klapkælder den 2. februar. Herefter varegernsundbro planen – og det, Søfartsstyrelsen havde givet tilladelse til – at broen blev lukket for åbninger til sejlende trafik den 3. og 4. februar, mens den gamle cylinder blev demonteret. Imidlertid gik arbejdet med demonteringen ikke, som det skulle – den sad simpelthen for fast, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet måtte udsættes, og nu har Søfartsstyrelsen givet tilladelse til, at demonteringen i stedet foregår fra tirsdag den 8. marts kl. 9 til fredag den 11. marts kl. 9.

“Der er med andre ord søgt om og givet tilladelse til, at arbejdet kan tage tre døgn i modsætning til normalt to døgn. Så mener vi, vi er på den sikre side og ikke skal udsætte arbejdet igen”, siger broansvarlig i Sønderborg Kommune, ingeniør Holger C. Duus.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...