Dagens indbruds-overblik

9. juni 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Fra tirsdag til onsdag blev en butiksrude pillet ud hos boghandleren i Sundsnæs ved Gråsten. Tyven har været bag kasselinjen og i baglokalet. Der blev stjålet kontanter i form af mindre sedler og mønter, men ingen bøger. Det er ikke klart, hvor stort et beløb der blev stjålet.

På Skovbyvej på Sydals blev der stjålet tre LED arbejdslamper fra en gul gravemaskine.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over det så løb tyven med en walkie-antenne, to vandpumpetænger og tre fedtsprøjter.

På Søndre Landevej i Sønderborg stak en tyv med en udendørs PH kobberlampe.

Fra udstillingen ved Lidl på Alsgade i Sønderborg, forsøgte en mand at stjæle planter efter lukketid. En ansat kørte forbi og så den 46-årig tyv. Politiet anholdt og sigtede manden for tyveriet.

Fra en villa på Hertug Hans Vej forsøgte en tyv at stjæle en udendørs PH lampe kl. 23:05 onsdag aften. Da den 54-årig beboer opdagede tyven, der stak af på en blå scooter. Tyven beskrives som 160 cm høj og så var han iført en hættetrøje.

Meningsløst hærværk

I Nørager blev der smidt belægningssten ind gennem ruderne i to lejligheder lige efter midnat. Fordi ingen forsøgte at komme ind i lejlighederne, så ser politiet det som meningsløst hærværk.

Hos 3F i Sundsnæs i Gråsten blev der stjålet en pengekasse, der indeholdt et ukendt beløb. Tyven var kommet ind ved at bryde et vindue op.

Kl. 02:30 natten til torsdag forsøgte en tyv at bryde et værelsesvindue op i et rækkehus på Dybbølparken. Da beboeren vågnede og tændte lyset, stak tyven af.

Endelig var en tyv også på besøg hos Kirkens Korshær på Stenager. En rude blev knust og tyven har været inde på stedet. Der er ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk