Dagli’Brugsen skifter navn til Brugsen – Kvickly og SuperBrugsen skal hedde Coop

31. januar 2023 Erhverv

Der er en gang i en større rokade i Coop-koncernen, der blandt andet skal samle de største butikker i kæderne Kvickly og SuperBrugsen i én butikskæde under navnet Coop.

Den seneste tids økonomiske modvind har sat sine spor i danskernes indkøbsvaner, og allerede i september varslede Coop, at SuperBrugsen og Kvickly skal samles i én kæde. Samtidig ændrer Dagli’Brugsen navn til Brugsen, og den kæde skal leve mere selvstændigt, skriver Coop i en pressemeddelelse.

Det betyder, at Brugsforeningen for Als og Sundeved også skal skifte navne ud på deres Dagli’Brugsen, Kvickly- og SuperBrugsen-butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det ligger i den franchise-aftale, vi har med Coop”, siger direktør Lars G. Andersen til SønderborgNYT.

Coops medlemsfordele ændres også, så man ikke længere får en procents bonus på hele ens køb.

Fra 1. maj opsparer man i stedet en procents bonus på køb af en række af Coops egne varemærker. Øvrige fordele som personlige tilbud fortsætter uændret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...