‘Dahl på Hack’ besøger Hotel Alsik igen i august

26. juni 2021 Erhverv

Hotel Alsik måtte hurtigt melde alt udsolgt, da ‘Dahl på Hack’ var på besøg.

Nu vender vært Søren Dahl og det populære radioprogram tilbage med to nye spændende gæster: Livsstilsekspert og foredragsholder Christine Feldthaus, som er vokset på i Sønderborg, samt modeskaber og kunstner Jim Lyngvild.

Denne gang skruer vi ekstra op for hyggen og serverer en platte og et glas vin, inden gæsterne går på scenen til spændende og sjove samtaler med Søren Dahl.

I begyndelsen af juni var ‘Dahl på Hack’ på besøg på Hotel Alsik, hvor der blev optaget en udsendelse med den folkekære vært, Søren Dahl, som fik besøg af to velkendte sønderjyder, nemlig manipulator og tryllekunstner Jan Hellesøe og Alsiks egen gastronomiske chef, Jesper Koch.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søren Dahl er altid garanti for en hyggelig og nærværende oplevelse, når han interviewer sine gæster om både stort og småt.

“Det var rigtigt hyggeligt at være i selskab med både Søren Dahl og Jan Hellsøe – og det var rigtigt dejligt, at der var udsolgt til optagelserne. Søren Dahl havde god energi og stemninger var fin, så det skal nok blive godt at lytte til Dahl Hack på søndag”, sagde Jesper Koch til SønderborgNYT.

Det næste arangement med ‘Dahl på Hack’ finder sted mandag den 23. august klokken 18.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Book billetter her på Hotel Alsiks hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49