Damefrokost blev festlig allerede fra start

11. maj 2013 Kultur

Flere end 1200 kvinder myldrede ind i festteltet på Ringriderpladsen, så de kunne få brugt deres billet til Damefrokosten, der dækkede buffer og drikkevarer. Og dét, at der var fri bar frem til klokken 20 benyttede de mange kvinder sig særdeles flittigt af. Nogle slæbte masser af sodavand, men andre foretrak drikkevarer med virkning.

Humørbomberne fra Nørreskovskolens SFO. Dorte fra TO3 nyder aftenen sammen med Byfest-arrangør Marion.
Artiklen fortsætter under annoncen

Top Seven stod på scenen og sikrede, der var fantastisk stemning og masser af sange, der handlede om, der skulle siger skål. Og så var der også nogle stykker om, at kvinder sætter pris på håndværkermænd, der bare gør som de siger.

Sønderborg Nyt havde tre mand med kamera i teltet og fangede en række stemningsbilleder af glade, festlige kvinder – fra alle sider.

Serveringen var lagt i hænderne på en masse mænd i forskellige aldre – og kvinderne nød at række ølkander i vejret. Det var nemlig signal om, at en af herrerne skulle sprinte afsted efter den og komme retur med en fyldt. Og gerne kvikt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se flere billeder her:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.549025958481306.1073741842.371861676197736&type=3&uploaded=68

Kolding Roklub og Co. stillede med tjenergruppe.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...