Damefrokost blev festlig allerede fra start

11. maj 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Flere end 1200 kvinder myldrede ind i festteltet på Ringriderpladsen, så de kunne få brugt deres billet til Damefrokosten, der dækkede buffer og drikkevarer. Og dét, at der var fri bar frem til klokken 20 benyttede de mange kvinder sig særdeles flittigt af. Nogle slæbte masser af sodavand, men andre foretrak drikkevarer med virkning.

Humørbomberne fra Nørreskovskolens SFO. Dorte fra TO3 nyder aftenen sammen med Byfest-arrangør Marion.
Artiklen fortsætter under annoncen

Top Seven stod på scenen og sikrede, der var fantastisk stemning og masser af sange, der handlede om, der skulle siger skål. Og så var der også nogle stykker om, at kvinder sætter pris på håndværkermænd, der bare gør som de siger.

Sønderborg Nyt havde tre mand med kamera i teltet og fangede en række stemningsbilleder af glade, festlige kvinder – fra alle sider.

Serveringen var lagt i hænderne på en masse mænd i forskellige aldre – og kvinderne nød at række ølkander i vejret. Det var nemlig signal om, at en af herrerne skulle sprinte afsted efter den og komme retur med en fyldt. Og gerne kvikt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se flere billeder her:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.549025958481306.1073741842.371861676197736&type=3&uploaded=68

Kolding Roklub og Co. stillede med tjenergruppe.

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...