Damehygge i Old Danish Pub

11. oktober 2019 Erhverv

Fredag aften var Old Danish Pub i Lille Rådhusgade ‘for ladies only’, så kvinderne kunne spise, snakke og feste sammen uden at skulle have øje for andre mænd end de to topløse tjenere.

“Nå ja, der kommer så også lige en mandestripper i løbet af aftenen”, siger restauratør Dennis Holst Rasmussen til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at han nogle gange laver enten dame- eller herreaftener. Det gør han for at kredse om sine gæster.

“Og hver gang vi laver en dameaften, så kommer der flere tilmeldinger end der er pladser til. Det er selvfølgelig trist for de piger, der så ikke kommer med”, siger han. Iøvrigt synes han, at kvinder er rigtigt gode til både at hygge og feste sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ser ud til, at kvinderne godt kan li’, når byturen er noget særligt”.

På bordene står sti der en lille pose med gaver fra byens butikker og fra sexshoppen i Kruså.

“Maden er lavet på Collosseum og jeg synes det er fint, når forskellige restauranter kan arbejde sammen”, siger Dennis Holst Rasmussen, som derpå rejser sig og lokker nogle af damerne til at smøre de topløse tjenere ind i olie.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...