Dance and Fitness inviterer til Knæk Cancer-arrangement

6. oktober 2019 Samfund

Mette Kjær, formand for Dance And Fitness i Sønderborg, var klar i samme sekund, som Ninna Hvid spurgte på Facebook, om nogen ville være med til et virtuelt run til fordel for Knæk Cancer. Dorte Bernd meldte sig også hurtig under fanen til at være med.

Og når tre ildsjæle tænker tanker, så sker der ting og sager. Og pludselig var den vildeste idé, blevet til en realitet – nemlig i form at en hel dag, fyldt med skøn motion og hvor man samtidig støtter et vigtigt formål.

Både Ninna  Hvid og Dorte Bernd har haft den frygtelige sygdom helt tæt på – og i Dance And Fitness, er der flere medlemmer, som lige nu kæmper sig tilbage efter et kræftforløb. Så for alle tre kvinder, er det et meget vigtigt formål at støtte.

Det hele foregår i og omkring SFS-hallen søndag den 20. oktober fra kl. 10.00

Dagen starter med en gå-rute på 3 km og en løbe-rute på 5 km, begge ruter er i de naturskønne omgivelser nær SFS-hallen. Begge dele skydes afsted kl. 10.00.

Dance And Fitness dygtige instruktører er klar til at give den max gas, når der kl. 12.30-14.00 er Crossdance og kl. 14.30-16.00 er Jumping Fitness. En ting kan vi love: Der bliver knald på og der er helt sikkert garanti for et godt grin og sved på panden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det koster 150 kroner at deltage på et event – og husk pengene går til et meget vigtigt formål. skriver de tre kvinder.

Der er en super flot Knæk Cancer-medalje til de første 50 tilmeldte til dagen.

Ønsker du at deltage, så tjek Dance And Fitness Facebookside HER på LINKET – her står det du har brug for at vide om denne helt særlige dag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...