Danfoss bliver en tredjedel større – køber virksomhed for 20 milliarder kroner

22. januar 2020 Erhverv

Danfoss har indgået en aftale om at overtage den irske virksomhed Eatons hydraulikforretning for 3,3 milliarder dollar – svarende til mere end 20 milliarder danske kroner. Det oplyser Danfoss i en pressemeddelelse.

”I dag har vi taget et signifikant og transformativt skridt mod at blive en af verdens absolut førende spillere på markedet for mobil- og industrihydraulik. Dette opkøb er en helt enestående mulighed for at kombinere to globale hydraulikforretninger med produktporteføljer og geografisk tilstedeværelse, der i udpræget grad komplimenterer hinanden,” siger Kim Fausing, koncernchef i Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge pressemeddelelsen er Danfoss’ og Eaton hydraulikforretninger begge markante spillere i industrien og har mange ligheder. Herunder virksomhedskultur, fokus på kunder samt produktudvikling og kvalitet i verdensklasse.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...