Danfoss bliver en tredjedel større – køber virksomhed for 20 milliarder kroner

22. januar 2020 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Danfoss har indgået en aftale om at overtage den irske virksomhed Eatons hydraulikforretning for 3,3 milliarder dollar – svarende til mere end 20 milliarder danske kroner. Det oplyser Danfoss i en pressemeddelelse.

”I dag har vi taget et signifikant og transformativt skridt mod at blive en af verdens absolut førende spillere på markedet for mobil- og industrihydraulik. Dette opkøb er en helt enestående mulighed for at kombinere to globale hydraulikforretninger med produktporteføljer og geografisk tilstedeværelse, der i udpræget grad komplimenterer hinanden,” siger Kim Fausing, koncernchef i Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge pressemeddelelsen er Danfoss’ og Eaton hydraulikforretninger begge markante spillere i industrien og har mange ligheder. Herunder virksomhedskultur, fokus på kunder samt produktudvikling og kvalitet i verdensklasse.

15. april 2024 Samfund, Sønderborg

Vikingeklubben åbner

15. april 2024 Samfund

Vi åbner Vikingeklubben igen på fredag kl. 06:00, oplyser bestyrelsen. Søndag fra kl. 12-14 er der officiel indvielse med øl og pølser til medlemmerne. Klubben har været lukket siden stormfloden, hvor skaderne på bygningen var omfattende. Vægge blev ødelagt, klinker flået af gulvet, døre og brusevægge blev revet ud. El-installationer stod under vand, højvandsskotter var […]

Læs mere...