Danfoss bliver en tredjedel større – køber virksomhed for 20 milliarder kroner

22. januar 2020 Erhverv

Danfoss har indgået en aftale om at overtage den irske virksomhed Eatons hydraulikforretning for 3,3 milliarder dollar – svarende til mere end 20 milliarder danske kroner. Det oplyser Danfoss i en pressemeddelelse.

”I dag har vi taget et signifikant og transformativt skridt mod at blive en af verdens absolut førende spillere på markedet for mobil- og industrihydraulik. Dette opkøb er en helt enestående mulighed for at kombinere to globale hydraulikforretninger med produktporteføljer og geografisk tilstedeværelse, der i udpræget grad komplimenterer hinanden,” siger Kim Fausing, koncernchef i Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge pressemeddelelsen er Danfoss’ og Eaton hydraulikforretninger begge markante spillere i industrien og har mange ligheder. Herunder virksomhedskultur, fokus på kunder samt produktudvikling og kvalitet i verdensklasse.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...