Danfoss Eco™-termostat vinder anerkendt designpris

16. august 2018 Erhverv

Den er smart, den er simpel, og den kan spare dig for op til 30 procent af dit varmeforbrug. Danfoss’ intelligente radiatortermostat Danfoss Eco™ har vundet den anerkendte Red Dot designpris. Det er den anden store designpris i år til den smarte radiatortermostat, som i foråret vandt en Danish Design Award.
Flere end 8.600 internationale designprodukter var indsendt til Red Dot i kategorien Communication Design 2018, og efter eksperters nøje vurdering var det Danfoss Eco™, der løb med sejren. Den blev valgt på grund af produktets høje kvalitet i design og kreative løsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Termostaten Danfoss Eco™

Lars Tveen, direktør for Danfoss Heating Segment, er glad for anerkendelsen:

“Det er 75 år siden, Danfoss opfandt radioatortermostaten. Danfoss Eco™ beviser med sin høje kvalitet i teknologi og design, at det betaler sig at investere i fremtidens løsninger. Der er stadig mere end 500 millioner gamle radioatortermostater i Europa, som med fordel kan udskiftes til nyere og intelligente termostater, hvilket ville kunne spare forbrugerne op imod 110 milliarder kroner årligt”, siger Lars Tveen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Radiatortermostaten Danfoss Eco™ er ikke bare et nicheprodukt til teknologi-entusiaster. Med egen app og Bluetooth er den ikke bare smart, men også brugervenlig og beregnet til at ramme det brede publikum.
”Danfoss Eco™ er en perfekt, energieffektiv løsning, der kan fremme eksporten af radiatortermostater.

“Det er afgørende for vores kunder og markeder, at vi kan tilbyde et nyt og attraktivt design til en overkommelig pris, og Eco har det hele: Både skønhed, konnektivitet og brugervenlighed”, siger Torben Pedersen, direktør for Residential Heating, Danfoss.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danfoss Eco™ er designet af Danfoss i samarbejde med design-people APS.

Overrækkelsen af certifikatet finder sted ved Red Dot Award ceremonien i Berlin sidst i oktober.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...