Danfoss fik alle sine fodboldspillere på banen

Danfoss mod Danfoss. Bachs Foto
Danfoss mod Danfoss. Bachs Foto
12. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag vrimlede det med Danfoss-ansatte i Sydjysk Sparekasse Skansen, hvor de alle var kommet for at spille fodboldturnering. Danfoss’ firmafodbold har eksisteret siden 1954 og har dermed 70 års jubilæum. Det allerførste Danfoss-hold spillede sin første kamp mod Fodfolkets Korporalskole i Sønderborg.

“Holdene spiller om at vinde førstepladsen i Danfoss-turneringen og det bliver spændende at se, hvilket af dem, der spiller sig til sejr og pokaler”, siger Jesper Brumvig, som er med til arrangere det store stævne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er hold fra Nordborg, Kolding, Gråsten, Neumünster, Grodzisk og Frickenhausen og så er her rigtig mange frivillige hjælpere og dommerne er også frivillige”, siger Jesper Brumvig til SønderborgNYT.

Her kan du se billeder – Danfoss mod Danfoss.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...