Danfoss-formand på besøg i Flensborg

5. december 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Bestyrelsesformand i Danfoss, Jørgen Mads Clausen, er en varm fortaler for mere grænseoverskridende samarbejde i almindelighed og mere uddannelsessamarbejde i særdeleshed. Onsdag var han på besøg i Flensborg for at informere om den aktuelle situation i og fremtiden for samarbejdet mellem ingeniørskolen i Flensborg og Mads Clausen-Instituttet, der hører hjemme på Syddansk Universitet i Sønderborg.

Fokus var blandt andet på projekter inden for nanoteknologi og vindenergi skriver Flensborg Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Mads Clausen ser frem til endnu tættere samarbejde mellem universiteterne.

Jørgen Mads Clausen ser frem til endnu tættere samarbejde mellem universiteterne.

Jørgen Mads Clausen vil gerne have mere og vedvarende udveksling omkring aktiviteter på begge sider af grænsen, og han fortalte, at en lovændring næste år gør det muligt, at Mads Clausens Fond også kan støtte udenlandske uddannelsesinstitutioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra værternes side blev der af FH-præsident, Herbert Zickfeld, udtrykt ønske om, at de kooperationer, der allerede er, kan blive til et endnu stærkere samarbejde, og statssekretær Ralph Müller-Beck fra det slesvig-holstenske erhvervsministerium understregede, at de grænseoverskridende aktiviteter er en stor stykre.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...