Danfoss-formand på besøg i Flensborg

5. december 2013 Erhverv

Bestyrelsesformand i Danfoss, Jørgen Mads Clausen, er en varm fortaler for mere grænseoverskridende samarbejde i almindelighed og mere uddannelsessamarbejde i særdeleshed. Onsdag var han på besøg i Flensborg for at informere om den aktuelle situation i og fremtiden for samarbejdet mellem ingeniørskolen i Flensborg og Mads Clausen-Instituttet, der hører hjemme på Syddansk Universitet i Sønderborg.

Fokus var blandt andet på projekter inden for nanoteknologi og vindenergi skriver Flensborg Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Mads Clausen ser frem til endnu tættere samarbejde mellem universiteterne.

Jørgen Mads Clausen ser frem til endnu tættere samarbejde mellem universiteterne.

Jørgen Mads Clausen vil gerne have mere og vedvarende udveksling omkring aktiviteter på begge sider af grænsen, og han fortalte, at en lovændring næste år gør det muligt, at Mads Clausens Fond også kan støtte udenlandske uddannelsesinstitutioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra værternes side blev der af FH-præsident, Herbert Zickfeld, udtrykt ønske om, at de kooperationer, der allerede er, kan blive til et endnu stærkere samarbejde, og statssekretær Ralph Müller-Beck fra det slesvig-holstenske erhvervsministerium understregede, at de grænseoverskridende aktiviteter er en stor stykre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...