Danfoss-formand på besøg i Flensborg

5. december 2013 Erhverv

Bestyrelsesformand i Danfoss, Jørgen Mads Clausen, er en varm fortaler for mere grænseoverskridende samarbejde i almindelighed og mere uddannelsessamarbejde i særdeleshed. Onsdag var han på besøg i Flensborg for at informere om den aktuelle situation i og fremtiden for samarbejdet mellem ingeniørskolen i Flensborg og Mads Clausen-Instituttet, der hører hjemme på Syddansk Universitet i Sønderborg.

Fokus var blandt andet på projekter inden for nanoteknologi og vindenergi skriver Flensborg Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgen Mads Clausen ser frem til endnu tættere samarbejde mellem universiteterne.

Jørgen Mads Clausen ser frem til endnu tættere samarbejde mellem universiteterne.

Jørgen Mads Clausen vil gerne have mere og vedvarende udveksling omkring aktiviteter på begge sider af grænsen, og han fortalte, at en lovændring næste år gør det muligt, at Mads Clausens Fond også kan støtte udenlandske uddannelsesinstitutioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra værternes side blev der af FH-præsident, Herbert Zickfeld, udtrykt ønske om, at de kooperationer, der allerede er, kan blive til et endnu stærkere samarbejde, og statssekretær Ralph Müller-Beck fra det slesvig-holstenske erhvervsministerium understregede, at de grænseoverskridende aktiviteter er en stor stykre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...