Danfoss fortsætter som hovedsponsor for SønderjyskE

19. januar 2023 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Når spillerne fra SønderjyskE i fremtiden løber på banen, vil det fortsat være med et Danfoss-logo på brystet. Det er resultatet af en forlængelse af sponsoraftalen mellem Danfoss og SønderjyskE. Aftalen sikrer Danfoss som fortsat hovedsponsor i SønderjyskE, der har professionelle hold inden for håndbold og ishockey.

Ambitionen med sponsoratet er ikke alene at styrke lokalsporten i det sønderjyske, men også at inspirere andre lokale virksomheder og aktører om at fastholde og øge deres engagement i SønderjyskE og landsdelsprojektet. Aftalen løber i tre år med en indbygget option for yderligere to år. Dermed er der i kontrakten en horisont på fem år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Administrerede direktør i Sønderjysk Elitesport A/S, Klaus B. Rasmussen, er glad og stolt over forlængelsen af landsdelsprojektets uden sammenligning største sponsoraftale:

”Det er dejligt, at vi allerede nu har indgået en aftale med Danfoss om forlængelse af sponsoratet. Det giver ro på bagsmækken, og skaber et godt fundament for SønderjyskE’s fremtid. Danfoss var med til at etablere SønderjyskE tilbage i 2004, og har lige siden været en enestående samarbejdspartner. Vi er derfor også utrolig glade for, at Danfoss fortsat ser værdien i landsdelsprojektet,” siger Klaus B. Rasmussen i en pressemeddelelse og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi vil i SønderjyskE gøre alt for at bidrage til en synliggørelse af det sønderjyske område til glæde for alle vore sponsorer og de mange lyseblå håndbold– og ishockeyfans. Forlængelsen af sponsorkontrakten sender også et vigtigt signal om, hvad det er muligt at skabe, når man løfter i flok. Her går Danfoss igen foran”.

I forbindelse med den fornyede aftale om sponsorat siger Camilla Hyldgaard, som er ansvarlig for sponsorater hos Danfoss:

”Vi er en global virksomhed, der fokuserer på at sælge grønne, klimavenlige løsninger i hele verden. Men samtidig har vi en stærk lokal forankring og vores hovedkontor og udgangspunkt er rodfæstet på Als. Vi er glade for at kunne støtte de lokale hold, som er en vigtig del af lokalsamfundet. Håbet med det her sponsorat er overordnet at støtte landsdelsprojektet, som er en vigtig del af Sønderjylland”, siger Camilla Hyldgaard og uddyber:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Derfor er det helt naturligt for os at forlænge den her sponsoraftale. Vi håber, at det ikke alene kan inspirere andre virksomheder i lokalområdet, men også hjælpe med at få flere lokale engageret i vore sportshold, hvad end det er som spiller, tilskuer, frivillig eller på anden vis”.

Om Landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport

Landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport består af et kvindehåndboldhold med hjemmebane i Arena Aabenraa, et herrehåndboldhold med base i Broager Sparekasse Skansen samt et ishockeyhold med hjemmebane i Frøs Arena, Vojens. Hertil indgår også Sønderjysk Udviklingssamarbejde A/S, SUSAM, som formidler indkøbsaftaler på vegne af en lang række virksomheder i Syd- og Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landsdelsprojektet har til formål at udvikle, markedsføre og profilere Sønderjylland.