Danfoss Orkestret spiller gratis koncert og temaet er filmmusik

14. september 2022 Kultur
Danfoss Orkestret. Pressefoto
Danfoss Orkestret. Pressefoto

Danfoss Orkestret spiller musik fra nogle af de største film gennem tiden. og kommer du til koncerten, så kan du opleve en fantastisk rejse gennem tid og rum og genopleve de specielle øjeblikke fra det hvide lærred, skriver Danfoss Orkestret i en pressemeddelelse.

Koncerten er gratis og den spilles søndag den 2. oktober på Sønderborg Teater kl. 15.00.

Billetter kan erhverves ved at gå ind på Sønderborg Teaters hjemmeside, og under begivenheder finde arrangementet og downloade billetterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lidt om orkestret

Danfoss Orkestret blev dannet i 1955 på fabrikant Mads Clausens foranledning, og fejrede sit 50 års jubilæum i 2005. Orkestret er et 38 mands brass band. Alle har amatørstatus med undtagelse af orkestrets dirigent.

Danfoss Orkestrets repertoire er omfattende og alsidigt. Det spænder fra marcher, musicalmelodier og evergreens til større brassband-værker.

I Danfoss-koncernen er orkestret utroligt populært og spiller bl.a. til åbent hus, familiedage, indvielser, generalforsamlinger, samt ved begivenheder hos en række af Danfoss’ selskaber uden for Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...