Danfoss styrker den grønne profil med tidligere toprådgiver

1. oktober 2021 Erhverv

Sara Vad Sørensen er fra midten af november ansat som analysechef på Danfoss. Som analysechef skal Sara Vad Sørensen, i et tæt samarbejde med Danfoss’ segmenter og regioner, skabe større indsigt og forståelse for den vigtige rolle som energieffektivitet har for den grønne omstilling.

Hun har en kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet, en master i udviklingsøkonomi fra London School of Economics og kommer med 10 års erfaring fra Christiansborg og centraladministrationen – senest fra en stilling som særlig rådgiver for statsministeren med klima og økonomi som hovedansvar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sara Vad Sørensen skal arbejde fra Danfoss-kontoret i København.

”Den grønneste energi er dén, vi ikke bruger, og Danfoss har i dag de energieffektive løsninger, som kan sikre, at ord og klimaambitioner bliver til handling. Vi har intelligente systemer til bygninger, som reducerer energiforbruget. Vi producerer powermodulerne til millioner af elbiler fra over 20 kendte bilmærker. Og meget andet, som alle skal høre om”, siger Martin Rossen, Senior Vice President, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sara Vad Sørensen kommer med stor erfaring, enorm kompetence og et drive, som jeg glæder mig til at se udfolde sig i denne nye rolle. Hun bliver en vigtig tilføjelse til et allerede stærkt hold, der skal skabe større indsigt og inspiration til alle, der ønsker at forstå, hvorfor 40 procent af Paris-aftalens målsætninger kan nås ved hjælp af elektrificering og energieffektivitet”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, REGIONALT, Debat

Regionsrådsvalg: Iltsvind kræver handling fra begge sider af Lillebælt

22. oktober 2021 KV21

Regionsrådskandidat Nils Sjøberg, Radikale Venstre, skriver: Iltsvindet i den sydlige del af Lillebælt ved Als har aldrig været mere alvorlig end nu. Den 1. oktober oplyste National Center for Miljø og Energi, at iltsvindet nu, i efteråret 2021, er det største i mange år. Og det, mens temperaturerne, som ellers er en afgørende faktor i […]

Læs mere...