Danfoss styrker den grønne profil med tidligere toprådgiver

1. oktober 2021 Erhverv

Sara Vad Sørensen er fra midten af november ansat som analysechef på Danfoss. Som analysechef skal Sara Vad Sørensen, i et tæt samarbejde med Danfoss’ segmenter og regioner, skabe større indsigt og forståelse for den vigtige rolle som energieffektivitet har for den grønne omstilling.

Hun har en kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet, en master i udviklingsøkonomi fra London School of Economics og kommer med 10 års erfaring fra Christiansborg og centraladministrationen – senest fra en stilling som særlig rådgiver for statsministeren med klima og økonomi som hovedansvar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sara Vad Sørensen skal arbejde fra Danfoss-kontoret i København.

”Den grønneste energi er dén, vi ikke bruger, og Danfoss har i dag de energieffektive løsninger, som kan sikre, at ord og klimaambitioner bliver til handling. Vi har intelligente systemer til bygninger, som reducerer energiforbruget. Vi producerer powermodulerne til millioner af elbiler fra over 20 kendte bilmærker. Og meget andet, som alle skal høre om”, siger Martin Rossen, Senior Vice President, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sara Vad Sørensen kommer med stor erfaring, enorm kompetence og et drive, som jeg glæder mig til at se udfolde sig i denne nye rolle. Hun bliver en vigtig tilføjelse til et allerede stærkt hold, der skal skabe større indsigt og inspiration til alle, der ønsker at forstå, hvorfor 40 procent af Paris-aftalens målsætninger kan nås ved hjælp af elektrificering og energieffektivitet”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...