Daniel F. Bauer fortæller om sit liv, sin karriere og sin ADHD

27. september 2019 Samfund

Torsdag den 3. okober 19:00 – 21:00 inviterer ADHD Foreningen til foredrag med Daniel F. Bauer i Frivillighedens Hus i Perlegade.

Daniel Bauer er uddannet, certificeret og eksamineret coach og han er spirituelt uddannet i Enneagrammet og også i kommunikation, skriver ADHD Foreningen.

Daniel F. Bauer har erfaringer med i rygsækken fra blandt andet Forsvaret som sergent, gymnasiet, salgsingeniør og et tømrersvendebrev. Og så har han ADHD.

Daniel F. Bauer har i 2014 skrevet bogen ‘Så anerkend mig dog!’.  En bog, som giver dig et indblik i en verden af ADHD, høj intelligens, forventninger og det at skille sig ud på mange måder, i en verden, hvor alle skal være ens.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den lokale ADHD-bestyrelse oplevede Daniel til et foredrag og ”blev blæst bag over”.

Det er svært at gengive, men skal opleves.

Daniel F. Bauer er coach, højt begavet, har sine udfordringer, men har også valgt at stå ved, hvem han er. Han lever sit liv uden medicin – et bevidst valg.

Kom og hør Daniel F. Bauer fortælle om blandt andet momentum, forventningsafstemning og ikke mindst, hvordan han lever med ADHD.

Billetter kan købes i døren for 20 kroner.

Gratis adgang for medlemmer af ADHD Foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se mere på HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...