Daniel Staugaard er første æresmedlem hos VU

24. februar 2015 Politik

På den nylige generalforsamling i VU Sønderborg, blev der for første gang indstillet en person som æresmedlem af foreningen.  En enig generalforsamling valgte at tildele den ærefulde titel til den forhenværende VU formand Daniel Staugaard for hans fortsatte store arbejde med at sikre en stærk ungdomspolitisk forening for de unge Venstreløver og løvinder i Sønderborg Kommune.

VU'ere hylder Daniel Staugaard med ærestitel.

VU’ere hylder Daniel Staugaard med ærestitel.

Artiklen fortsætter under annoncen

På trods af hans høje alder på 33 år, så er han altid klar til enten at hjælpe eller deltage, når vi holder et af vores mange medlemsarrangementer”, siger VU formand Nicolai Bøttkjær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Daniel Staugaard var VU formand frem til august 2009, hvor han som kun 27 årig blev landets yngste Kommuneforeningsformand og dermed fik han ansvaret for Venstres kommunalvalg samme år i november.

Han sad på posten frem til 2013, hvor han valgte at opstille til byrådet. Det blev til 279 personlige stemmer og posten som 1. suppleant i Venstres byrådsgruppe. Daniel besidder nu posten som medlem af Venstres Hovedbestyrelse og formand for Sønderborg Kredsen, hvor han har ansvaret for at få Ellen Trane Nørby genvalgt til folketinget ved det kommende folketingsvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg husker tiden i Venstres Ungdom som spændende og fyldt med oplevelser. Det har givet gode venner for livet og jeg har aldrig kunne slippe det politiske arbejde igen. Både i Venstres Ungdom og i Venstre har man muligheden for at forme det samfund som man er en del af og så giver det samtidig et stort netværk af skønne mennesker”, siger Daniel Staugaard”

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...