Daniel Staugaard er kandidat til Venstres hovedbestyrelse

26. september 2013 Uncategorized

På et møde for alle Venstre-formænd i de sydjyske og fynske kommuner, er Daniel Staugaard fra Sønderborg enstemmig blevet indstillet som kandidat til Venstres hovedbestyrelse.

Daniel Stauggaard kandiderer til Venstres Hovedbestyrelse.

Daniel Staugaard kandiderer til Venstres Hovedbestyrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Daniel Staugaard har indtil nomineringen været formand for Venstre i Sønderborg kommune, men posten som formand var desværre ikke foreneligt med kandidaturet til Venstres Hovedbestyrelse. Derfor har han efter fire år på posten, været nødt til at overlade formandsstolen til tidligere borgmester i Gråsten, Peter Brodersen.

 

Daniel Staugaard siger:

– Jeg startede som formand forud for seneste byrådsvalg i 2009, og det har været en stor oplevelse at være formand for Venstre de seneste fire år. Det har været en stor del af mit liv, og det har virkelig lært mig meget som jeg kan bruge i andre sammenhæng.  Overdragelsen af formandsskabet vil give mig mere tid til at koncentrere mig om at blive valgt til byrådet, selvom jeg nok ikke kan slippe partiets overordnede valgkamp helt”

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Valget til Venstres Hovedbestyrelse finder sted på Venstres Landsmøde den 5.-6. oktober, og her skal op mod 1100 delegerede stemme om hvilke syv personer de ønsker at have siddende i Hovedbestyrelsen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...