Daniel Staugaard er kandidat til Venstres hovedbestyrelse

26. september 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

På et møde for alle Venstre-formænd i de sydjyske og fynske kommuner, er Daniel Staugaard fra Sønderborg enstemmig blevet indstillet som kandidat til Venstres hovedbestyrelse.

Daniel Stauggaard kandiderer til Venstres Hovedbestyrelse.

Daniel Staugaard kandiderer til Venstres Hovedbestyrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Daniel Staugaard har indtil nomineringen været formand for Venstre i Sønderborg kommune, men posten som formand var desværre ikke foreneligt med kandidaturet til Venstres Hovedbestyrelse. Derfor har han efter fire år på posten, været nødt til at overlade formandsstolen til tidligere borgmester i Gråsten, Peter Brodersen.

 

Daniel Staugaard siger:

– Jeg startede som formand forud for seneste byrådsvalg i 2009, og det har været en stor oplevelse at være formand for Venstre de seneste fire år. Det har været en stor del af mit liv, og det har virkelig lært mig meget som jeg kan bruge i andre sammenhæng.  Overdragelsen af formandsskabet vil give mig mere tid til at koncentrere mig om at blive valgt til byrådet, selvom jeg nok ikke kan slippe partiets overordnede valgkamp helt”

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Valget til Venstres Hovedbestyrelse finder sted på Venstres Landsmøde den 5.-6. oktober, og her skal op mod 1100 delegerede stemme om hvilke syv personer de ønsker at have siddende i Hovedbestyrelsen.