Daniel Staugaard genvalgt til Venstres Hovedbestyrelse

27. november 2015 Politik

På Venstres Landsmøde lykkedes det Venstres Kredsformand i Sønderborg Kommune, Daniel Staugaard, at blive

Daniel Staugaard.

Daniel Staugaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

genvalgt til Venstres Hovedbestyrelse for 3. gang.

Foran de 1665 fremmødte leverede Daniel Staugaard en tale, som sikrede ham én af de 7 pladser i Venstres øverste organ, som hvert år bliver valgt af de delegerede, skriver Venstre i en pressemeddelelse.

Traditionen tro åbnede Daniel Staugaard sin tale med et højt og klart ”mojn” og valgte i år at afslutte talen med følgende gode råd til Statsminister Lars Løkke Rasmussen; ”Husk at bom er noget man spiser, og ikke noget som sættes op ved grænsen”

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Venstre den 21. og 22. november holdt Landsmøde i Herning, var der mødt 1656 delegerede og medlemmer op. Her blev der snakket politik og det blev fejret at partiet havde fået nøglerne til Statsministeriet tilbage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...