Daniel Staugaard genvalgt til Venstres Hovedbestyrelse

27. november 2015 Politik

På Venstres Landsmøde lykkedes det Venstres Kredsformand i Sønderborg Kommune, Daniel Staugaard, at blive

Daniel Staugaard.

Daniel Staugaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

genvalgt til Venstres Hovedbestyrelse for 3. gang.

Foran de 1665 fremmødte leverede Daniel Staugaard en tale, som sikrede ham én af de 7 pladser i Venstres øverste organ, som hvert år bliver valgt af de delegerede, skriver Venstre i en pressemeddelelse.

Traditionen tro åbnede Daniel Staugaard sin tale med et højt og klart ”mojn” og valgte i år at afslutte talen med følgende gode råd til Statsminister Lars Løkke Rasmussen; ”Husk at bom er noget man spiser, og ikke noget som sættes op ved grænsen”

Artiklen fortsætter under annoncen

Da Venstre den 21. og 22. november holdt Landsmøde i Herning, var der mødt 1656 delegerede og medlemmer op. Her blev der snakket politik og det blev fejret at partiet havde fået nøglerne til Statsministeriet tilbage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...