Daniel Staugaard genvalgt til Venstres Hovedbestyrelse

27. november 2015 Politik

På Venstres Landsmøde lykkedes det Venstres Kredsformand i Sønderborg Kommune, Daniel Staugaard, at blive

Daniel Staugaard.

Daniel Staugaard.

genvalgt til Venstres Hovedbestyrelse for 3.

Artiklen fortsætter under annoncen

gang.

Foran de 1665 fremmødte leverede Daniel Staugaard en tale, som sikrede ham én af de 7 pladser i Venstres øverste organ, som hvert år bliver valgt af de delegerede, skriver Venstre i en pressemeddelelse.

Traditionen tro åbnede Daniel Staugaard sin tale med et højt og klart ”mojn” og valgte i år at afslutte talen med følgende gode råd til Statsminister Lars Løkke Rasmussen; ”Husk at bom er noget man spiser, og ikke noget som sættes op ved grænsen”

Da Venstre den 21.

Artiklen fortsætter under annoncen

og 22. november holdt Landsmøde i Herning, var der mødt 1656 delegerede og medlemmer op. Her blev der snakket politik og det blev fejret at partiet havde fået nøglerne til Statsministeriet tilbage..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...