Daniel Staugaard genvalgt til Venstres hovedbestyrelse

8. oktober 2014 Politik

Pressemeddelelse:

Venstre i Sønderborg kommune var stærk repræsenteret da partiet afholdte landsmøde i Herning den 4.-5. oktober. Blandt dem som havde taget turen til den jyske hede, var Folketingsmedlem Ellen Trane Nørby med hendes nyfødte datter, politisk ordfører i Sønderborg Byråd Peter Hansen samt Kredsformand og 1. suppleant til byrådet Daniel Staugaard.

Foto: Casper D. Schrankenmüller

Foto: Casper D. Schrankenmüller

Artiklen fortsætter under annoncen

Daniel Staugaard var tidligere på året blevet enstemmigt indstillet af alle V-formænd i Region Syddanmark, som kandidat til Venstres Hovedbestyrelse. Med knap hver fjerde af de delegeredes 1. stemmer, blev han den absolutte topscorer og sikrede sig endnu en periode øverst i Venstres organisation. Der var opstillet 9 kandidater til Hovedbestyrelsen og 7 opnåede valg.

Fra talerstolen foran de 1500 delegerede, startede Daniel Staugaard også i år sin tale med et “Mojn åle sammen”, hvorefter flere fra salen råbte “Mojn” tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det varmer da i mit Sønderjyske hjerte, når også folk udenfor Sønderjylland har taget ordet “mojn” til sig

I hans tale til de delegerede slog han fast, at Venstre er ét samlet parti. At der ikke er et bonde-venstre og et by-venstre, men ét Venstre, med plads til forskellighed og med højt til loftet.

På trods af en turbulent sommer for Venstre, så ser vi nu at partiet rykker sammen og kæmper side-om-side for at få nøglerne til statsministeriet tilbage.

Venstre i Sønderborg og vores unge løver i Venstres Ungdom er klar til valgkampen. Vi sover med støvlerne på, og venter bare på at Helle trykker på knappen. Der er brug for en ny Venstreledet regering. En regering som har en plan for fremtiden, som vil give borgerne mere valgfrihed og som vil føre en udlændingepolitik som tilgodeser dem der kan og vil” , siger Daniel Staugaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...