Daniel Staugaard genvalgt til Venstres hovedbestyrelse

8. oktober 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Venstre i Sønderborg kommune var stærk repræsenteret da partiet afholdte landsmøde i Herning den 4.-5. oktober. Blandt dem som havde taget turen til den jyske hede, var Folketingsmedlem Ellen Trane Nørby med hendes nyfødte datter, politisk ordfører i Sønderborg Byråd Peter Hansen samt Kredsformand og 1. suppleant til byrådet Daniel Staugaard.

Foto: Casper D. Schrankenmüller

Foto: Casper D. Schrankenmüller

Artiklen fortsætter under annoncen

Daniel Staugaard var tidligere på året blevet enstemmigt indstillet af alle V-formænd i Region Syddanmark, som kandidat til Venstres Hovedbestyrelse. Med knap hver fjerde af de delegeredes 1. stemmer, blev han den absolutte topscorer og sikrede sig endnu en periode øverst i Venstres organisation. Der var opstillet 9 kandidater til Hovedbestyrelsen og 7 opnåede valg.

Fra talerstolen foran de 1500 delegerede, startede Daniel Staugaard også i år sin tale med et “Mojn åle sammen”, hvorefter flere fra salen råbte “Mojn” tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det varmer da i mit Sønderjyske hjerte, når også folk udenfor Sønderjylland har taget ordet “mojn” til sig

I hans tale til de delegerede slog han fast, at Venstre er ét samlet parti. At der ikke er et bonde-venstre og et by-venstre, men ét Venstre, med plads til forskellighed og med højt til loftet.

På trods af en turbulent sommer for Venstre, så ser vi nu at partiet rykker sammen og kæmper side-om-side for at få nøglerne til statsministeriet tilbage.

Venstre i Sønderborg og vores unge løver i Venstres Ungdom er klar til valgkampen. Vi sover med støvlerne på, og venter bare på at Helle trykker på knappen. Der er brug for en ny Venstreledet regering. En regering som har en plan for fremtiden, som vil give borgerne mere valgfrihed og som vil føre en udlændingepolitik som tilgodeser dem der kan og vil” , siger Daniel Staugaard.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...