Daniel Staugaard: Jeg er en rigtig Venstre-mand

Arkivfoto
Arkivfoto
18. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Daniel Staugaard, Venstre , skriver:

Jeg er om nogen en Venstremand, som kender og står ved Venstres værdier. Mig ved du hvor du har.  Jeg har et bredt netværk af byrådspolitikkerne i hele Danmark via mine 4 år i Venstres Hovedbestyrelse, det gør at jeg vil kunne trække på deres viden og erfaring, når jeg skal finde en løsning på en udfordring her i kommunen. Der er jo ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken. De seneste 4 år var jeg været formand for Venstre i Sønderborg kommune, og har gennem tæt kontakt med medlemmerne fået indsigt i hvad der er vigtigt for den alm. borgerlige vælger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mine mærkesager tager i vidt omfang udgangspunkt i børnefamilien. Tilflytning af nye familier er afgørende for at vores kommune har det skattegrundlag som kan sikrer gode forhold for alle borgere i kommunen. Derfor vil jeg arbejde for at vores folkeskolelærere får den nødvendige efteruddannelse, større fokus på faglighed så færre børn bliver tabt i folkeskolen og vores børnehaver skal gøre mere brug af IT i både leg og den daglige registrering. Ja, og så skal NEMbarn bare virke, længere er den ikke!!

Artiklen fortsætter under annoncen

Uden et driftigt erhvervsliv, har vi ikke råd til at opretholde den kernevelfærd som vi alle holder så meget af. Derfor skal vi have fjernet dækningsafgiften, som er en skat på arbejdspladser. Vi skal have et selvstændigt Erhvervsudvalget, så erhvervsområdet ikke drukner i kulturområdet, og så skal vi rulle skattestigningen tilbage da den forringer borgernes købekraft.

De unge studerende skal have gratis buskort, vi skal oprette et permanent studenterhus til studerende på de videregående uddannelser og så skal forholdene for unge som vil være iværksættere forbedres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endeligt til jeg have en kommune som kører længere på literen. Vi skal have noget udlicitering til private, sammenlægning af enheder hvor det giver mening og reducering i antallet af mellemledere.

Stemte du Venstre ved seneste folketingsvalg, så kan du rolig stemme på mig ved dette kommunalvalg.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...