Danish Crown fejrede 12 medarbejdere der tilsammen har 420 års erfaring

13. juni 2022 Sundeved
Pressefoto
Pressefoto

Slagterierfaring og gode minder fra branchen var ikke en mangelvare på Ballebro Færge Kro den 1. juni. Her var 12 jubilarer og seks nu pensionerede kolleger nemlig samlet for at blive fejret for deres tro tjeneste i Danish Crown.

Alene de 12 jubilarer har til sammen arbejdet 420 år i kompagniet.

”Vi har fået skabt en tradition her i Blans med kvartalsvis at samle 25+ års jubilarerne og dem, der har trukket sig tilbage i perioden til en god middag og nogle hyggelige timer. Tidligere gjorde vi det med den enkelte, men for os er dette en meget bedre måde at gøre det på, fordi man også kan fejre hinanden og udveksle minder og røverhistorier på kryds og tværs fra tiden i Danish Crown”, siger Ole Carlsen, der er fabrikschef på slagteriet i Blans.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover jubilarerne og de tidligere kollegaer, så deltog deres nærmeste ledere også i fejringen. Dagen på Ballebro Færgekro startede ved middagstid og indebar udover god mad også diverse skåltaler rettet mod hovedpersonerne. Ole Carlsen ser det som et kvalitetsstempel, at man kan samle så mange jubilarer med så høj en anciennitet.

”Vi taler ofte om, at vi kæmper med en ret høj medarbejderomsætning, men vi må ikke glemme de mange loyale kollegaer, der gennem årtier og tykt og tyndt vælger at bruge deres arbejdsliv i Danish Crown. Heldigvis har vi dem jo ikke kun i Blans, men spredt ud over hele landet. Det kan vi som virksomhed være stolte af, og vi skal huske at værdsætte og fejre det”, siger Ole Carlsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herunder kan du se, hvilke jubilarer og tidligere kollegaer, der blev fejret:

Jubilarer: Jan Lausen, 40 års jubilar, Vagn Lerup Stamp, 40 års jubilar, Per Jensen, 40 års jubilar, Flemming Nissen, 40 års jubilar, Mogens Rønnov, 35 års jubilar, Marianne Sølbeck, 35 års jubilar, Inge Marie Callesen, 35 års jubilar, Robert Johannsen, 35 års jubilar, Hans Werner Nissen, 35 års jubilar, Jarl Clement, 35 års jubilar, Musse Rasmussen, 25 års jubilar og Bo Elneff, 25 års jubilar.

Pensionerede kolleger: Michael Carstensen, Erik Kolb, Tommy Andersen, Kurt Jepsen, Dajani Zdralic og Egon Toft.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...