“danmark”-medlemmer kan få tilskud til medicinkøb i Tyskland

22. maj 2015 REGIONALT

Som det første tyske apotek har Rats Apotheke i Flensborg nu etableret it-systemer, så det tyske apotek kan indberette medicinkøb online til Sygeforsikringen “danmark”. Og det glæder formanden for den syd- og sønderjyske afdeling, Kristian Pallesen, Broager.

“Det er en ny mulighed, at man kan få tilskud på det tyskdownloade apotek efter samme regler som på danske apoteker”, oplyste Kristian Pallesen på årets repræsentantskabsmøde i foreningens syd- og sønderjyske afdeling. Han understreger dog, at det administrativt er mere besværligt, bl.a. fordi Sundhedsstyrelsen skal søges og godkende, før både det offentlige tilskud og tilskuddet fra “danmark” kan udbetales.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men formanden forudser, at nogen vil formentlig benytte sig af tilbuddet, når man alligevel er i Flensborg for at købe ind.

Valg til poster

På repræsentantskabsmødet i Sygeforsikringen “danmark”s syd- og sønderjyske afdeling genvalgtes journalist Kristian Pallesen, Broager, som formand for bestyrelsen.

Til foreningens øverste myndighed, delegeretforsamlingen, nyvalgtes ingeniør Sieghard Sørensen, Ulkebøl, og revisor Birgitte Nissen, Haderslev, blev genvalgt.

Der var også valg til foreningens lokalbestyrelse, hvor fhv. filialdirektør Peter K. Nissen, Tønder, opnåede genvalg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...