‘Danmark taler sammen’ – i Brugsforeningen for Als og Sundeved

30. september 2019 Broager

Tirsdag i den kommende uge er der ‘Danmark taler sammen’ og Brugsforeningen for Als og Sundeved er gået med i den landsdækkende  begivenhed, hvor kunder mødes for at spise sammen hos deres lokale købmand.

“Brugsforeningen for Als og Sundeved har næsten alle sine butikker med. Undtagelsen er den i Dybbøl og det skyldes, at den er under ombygning”, siger varehuschef Lars Skovhus fra Kvickly i Sønderborg efter at have tjekket listen.

Han fortæller videre, at det vigtige ved arrangementet er samtale henover bordene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og den kan handle om, hvordan den lokale butik kan blive endnu bedre eller måske handle om, hvad der kan gøres i lokalområdet. Mulighederne er mange”, siger Lars Skovhus til SønderborgNYT.

I Brugsforeningen for Als og Sundeveds butikker serveres der lasagne.

“Man køber en billet i sin lokale butik og den koster 50 kroner. Der følger et glas vin, en øl eller vand med”, siger Lars Skovhus, der glæder sig til at stille borde op mellem alle reolerne med varer.

“Det vigtige er ikke maden, men det at folk taler sammen”, tilføjer varehuschefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maden er på bordet i butikkerne tirsdag den 8. oktober fra klokken 17:30 til 19:30.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...