‘Danmark taler sammen’ – i Brugsforeningen for Als og Sundeved

30. september 2019 Broager

Tirsdag i den kommende uge er der ‘Danmark taler sammen’ og Brugsforeningen for Als og Sundeved er gået med i den landsdækkende  begivenhed, hvor kunder mødes for at spise sammen hos deres lokale købmand.

“Brugsforeningen for Als og Sundeved har næsten alle sine butikker med. Undtagelsen er den i Dybbøl og det skyldes, at den er under ombygning”, siger varehuschef Lars Skovhus fra Kvickly i Sønderborg efter at have tjekket listen.

Han fortæller videre, at det vigtige ved arrangementet er samtale henover bordene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og den kan handle om, hvordan den lokale butik kan blive endnu bedre eller måske handle om, hvad der kan gøres i lokalområdet. Mulighederne er mange”, siger Lars Skovhus til SønderborgNYT.

I Brugsforeningen for Als og Sundeveds butikker serveres der lasagne.

“Man køber en billet i sin lokale butik og den koster 50 kroner. Der følger et glas vin, en øl eller vand med”, siger Lars Skovhus, der glæder sig til at stille borde op mellem alle reolerne med varer.

“Det vigtige er ikke maden, men det at folk taler sammen”, tilføjer varehuschefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Maden er på bordet i butikkerne tirsdag den 8. oktober fra klokken 17:30 til 19:30.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...