Danmarks bedste Dekra Bilsyn ligger på Kærvej

13. august 2022 Erhverv
Dekra Bilsyn på Kærvej
Dekra Bilsyn på Kærvej

Lørdag blev Ulrich Andersen fra Dekra Bilsyn på Kærvej i Sønderborg rigtig glad – og det skyldes, at hans virksomhed i dag, lørdag, blev kåret som Damarks bedste Dekra Bilsyn.

Når der skal findes en vinder, så kigges der rigtig meget på antallet af fejl, på kundetilfredshed og også på antallet af syn – og Dekra Bilsyn på Kærvej har i år foreløbig haft 8.643 gennem synshallen.

“Jeg og mine medarbejdere er rigtig stolte og glade – det er helt overvældende at vi blev kåret til at være med af alle”, siger Ulrich Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den glade vinder har selv bygget sin Dekra Bilsyn op.

Ulrich og Tina Andersen åbnede synshallen i 2008 under navnet Synshallen Kærvej. Den 1. januar 2021 blev synshallen opkøbt af Dekra Bilsyn. Bortset fra at navnet på synshallen er ændret, så er alt som det plejer for kunderne.

“Du får det samme høje serviceniveau af de dygtige, lokale bilsynsassistenter”, siger Ulrich Andersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...