Danmarks største børnetøjs-outlet kommer til Sønderborg

14. oktober 2019 Erhverv

Til november flytter Outletland teltpælene midlertidigt til Sønderborg, hvor de skal være i tre uger og den 7. november slår vi dørene op for Danmarks største børnetøjsoutlet.

Det skriver Outletland til SønderborgNYT.

En outlet med flere end 35 mærker, hvor kunderne som minimum kan spare 50-80 procent på alt i hele butikken. Udover tøj, sko og tilbehør fylder vi de mere end 1.000m2 med legetøj, så man kan shoppe billige julegaver, adventsgaver og gaver til pakkekalendere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere på året havde vi en meget succesfuld åbning i Aabenraa, hvor de lokale tog rigtig godt i mod os. Og vi er mere end klar til at give den gas i Sønderborg.

Adressen bliver Grundtvigallé 198 – og der er åbenet torsdage og fredage fra 10 til 19 samt lørdage og søndage 10-16 i perioden fra den 7. november og tre uger fra.

Hvis du tilmelder dig HER til Outletlands nyhedsbrev, kan du være heldig og vinde tøj for 10.000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...