Danmarks største mæglerkoncern styrker tilstedeværelsen i det sønderjyske

8. oktober 2016 Erhverv

Den generelle medvind på det danske ejendomsmarked smitter i høj grad af på den lokale efterspørgsel på erhvervsejendomme. Derfor udvider EDC Erhverv Poul Erik Bech igen – denne gang med endnu et ansigt til erhvervscentret i Aabenraa. Fremtidigt vil Wencke Mørck Sørensen således stå klar til at servicere de mange virksomheder, der søger eller skal sælge ejendomme i Sønderjylland.

”Jeg har glædet mig til at vende tilbage til mit vante og kendte markedsområde efter udløbet af min konkurrenceklausul. Det sidste års tid har jeg været tilknyttet vores afdeling i Kolding, men det bliver dejligt, at kunne komme tilbage til min hjemmebane,” siger Wencke Mørck Sørensen, der fremadrettet skal arbejde sammen med Preben Christensen på erhvervsområdet, der fortsat har tilknytning til butikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere på året har Danmarks største mæglerfirma, EDC Poul Erik Bech, overtaget EDC Trøst og Mensel med butikker i Aabenraa og Rødekro. I takt med overtagelsen blev erhvervskontoret flyttet fra Storetorv 9 til den nye adresse på Rådhusgade 9, hvor butikken siden overdragelsen er blevet renoveret og ombygget.

Med sammenlægningen og udvidelsen af medarbejderstaben øger kæden således synligheden og tilstedeværelsen i Sønderjylland, hvor mæglervirksomheden i forvejen har butik i Sønderborg. I Sydjylland er der også butikker i trekantsområdet og Esbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erhvervscenteret i Aabenraa blev etableret i 2003. Erhvervsteamet, der arbejder tæt sammen med afdelingerne i Kolding og Sønderborg, består samlet af et alsidigt team, med mange års erfaring og godt lokalkendskab indenfor erhvervsområdet – og netop lokalkendskabet er vigtigt.

Lokal tilstedeværelse altafgørende

Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, beskriver den lokale forstærkning som en naturlig del af virksomhedens vækststrategi. Her er det således en grundværdi at kombinere den landsdækkende repræsentation med et stærkt lokalt kendskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Overalt i Danmark ser man en urbanisering mod de største byer med en centralisering af såvel arbejdspladser som boliger. Men der er også en bevægelse den anden vej, og vi skal have fingeren på pulsen både nationalt og lokalt. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder, så vi kan rådgive dem bedst muligt om det lokale marked,” siger Robert Neble Larsen i en pressemeddelelse og understreger:

”Vi er naturligvis stærkt til stede i storbyerne – men samtidigt er vores virkelige styrke det indgående lokalkendskab og evnen til at arbejde sammen på tværs af landet, fordi vi er én virksomhed. Vi har erhvervscentre i 16 af landets byer, hvilket betyder at vi altid er til stede hvor kunderne er. Alle centre arbejder således sammen om ét fælles mål på tværs af hele landet: Et stærkt samarbejde der sikrer at matche potentielle søgere og ejendomme/lokaler op gennem vores fælles køber-/lejerkartotek,” siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...