Dansk Flygtningehjælp søger frivillige i Gråsten

29. september 2018 Gråsten

Dansk Flygtningehjælp søger med lys og lygte efter flere frivillige i Gråsten til at koordinere ruter og styre slagets gang til Landsindsamlingen søndag den 4. november.

Søndag den 4. november er det tid til årets landsindsamling for Dansk Flygtningehjælp, men enkelte steder i landet er der stadig hårdt brug for ekstra hænder på og op til indsamlingsdagen. I Gråsten mangler der frivillige til at få afsat 35 ruter.

Projektleder for Landsindsamlingen i Dansk Flygtningehjælp Camilla Paarup krydser fingre for, at folk stadig melder sig til:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der er ingen landsindsamling uden vores seje frivillige koordinatorer, og vi mangler kun folk få steder nu, så jeg håber på en stor opbakning lige før startskuddet”.

En mangfoldig opgave i en god sags tjeneste

Som frivillig for Landsindsamlingen har man ansvar for praktiske opgaver, der får indsamlingsdagen til at køre på skinner. Ifølge Camilla Paarup kan de frivillige selv strikke opgaverne sammen alt efter, hvad man har tid og lyst til.

”Som frivillig har du stor frihed til at forme indsatsen alt efter den tid, du har ved siden af arbejde og familieliv. Og hvis man har brug for ekstra hjælp, sidder vi klar med et kampagneteam, der kan assistere med opgaverne. Det allervigtigste, den frivillige skal sørge for, er en god oplevelse for indsamlerne, der går på gaden for verdens mest udsatte mennesker”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opgaver som frivillig

  • Udlevere ruter til indsamlere i lokalområdet
  • Lav indleveringsaftale med en bank eller sparekasse
  • Stå for udleverings- og afleveringssted på indsamlingsdagen
  • Bestille hvervemateriale fra Dansk Flygtningehjælp til lokalområdet

Alle kan melde sig som frivillige koordinatorer ved at kontakte Dansk Flygtningehjælps kampagneteam på 33 73 51 11 eller på www.flygtning.dk/li

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Sønderborg

Ukrudtsbrænder er forklaringen på brand i grantræ

23. maj 2022 112

Søndag ved middagstid lykkedes det en 47-årig mand på Vølundsgade i Sønderborg at slukke en mindre brand i et grantræ, som stod tæt på et hus. “Det var den 47-årige selv, der var årsag til branden og det skyldes uforsigtig omgang med en ukrudtsbrænder”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. “Selvom manden selv […]

Læs mere...