Dansk Folkeparti er glad for der er penge til legepladserne

18. september 2020 Politik

Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti er godt tilfreds med det forløb, som der har været under forhandlingerne af kommunens budget for 2021.

“Og som børnenes 2 viceborgmester kan jeg kun glæde mig over, der er sat penge af til vedligeholdelser af legepladser”, sagde Stefan Lydal på pressemødet, hvor byrådets partier præsentere det nye budget.

Helt i Dansk Folkepartis ånd, så blev der også nyt til de ældre i budgettet for det kommende år.

“Tidligere har ‘de svageste ældre’ kunnet spare 15 minutter op til det såkaldte klippekort. Jeg er glad for, at de 15 minutter fremover bliver til 45 minutter”, sagde Stefan Lydal, som også leverer på et valgløfte fra 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi fik forhandlet os frem til, at der sættes penge af til sociale arrangementer på plejecentrene. Håbet er at det hjælper på ensomheden blandt de ældre”, sagde han og fortsatte:

“Når en borger indlægges midlertidigt på en korttidsplads i Ulkebøl, så kommer er en regning til vedkommende. Vi har forhandlet sådan, at den regning fremover bliver mindre”.

Lidt til eget udvalg

Stefan Lydal er næstformand i Teknik- og Miljøudvalget – og det lykkedes for Dansk Folkeparti at sikre nogle penge til at bevare bevaringsværdige huse for.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi laver en renoveringspulje, så boligejere kan søge om hjælp, når de skal renovere en bevaringsværdig bygning. Håbet er, at vi så kommer til at give færre nedrivningstilladelser. Vi fandt også penge til vedligeholdelse af de cykelstier, som vi allerede har”, sagde Stephan Lydal.

Desuden er der sat penge af til at gøre noget ved indsejlingen til havnen i Dyvig og til hjælp til renoveringen af Elstrup Mølle.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...