Dansk Folkeparti har fået bestyrelse og kandidater på plads

23. maj 2021 Politik

Den lokale partiforening  for Dansk Folkeparti i Sønderborg holdt lørdag generalforsamling Hos Risa i Guderup.

Ved generalforsamlingen, blev der valgt ny formand og det blev den hidtidige næstformand Hans Peter Toft, Gråsten, skriver partiforeningen.

Til den ledige næstformandspost  blev Charlotte Liljeblad Pilegaard fra Nordborg valgt.

Herudover var der valg af to bestyrelsesmedlemmer, genvalgt blev Stefan Lydal, Sønderborg  og nyvalgt den hidtidige formand Carsten Sahl Andersen, Elstrup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen består derudover af Emely Wind Thomsen, Rinkenæs.

Der blev også hold opstillingsmøde og som spidskandidat til kommunalvalget blev Stefan Lydal valgt.

På de efterfølgende pladser på stemmesedlen kom de fem øvrige kandidater til at stå i rækkefølgen: Carsten Sahl Andersen, Jan Rytkjær Callesen, Emely Wind Thomsen , Charlotte Liljeblad Pilegaard og Dorthe Mehlberg.

Lokalformanden for DF Sønderborg, Hans Peter Toft, siger:
Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er et stærkt hold DF Sønderborg stiller med i den kommunale valgkamp. Holdet spænder aldersmæssigt fra 22 til 60 år . Og halvdelen har allerede byrådserfaring, og har vist de kan skaffe resultater til gavn for vore vælgere. Og pladserne på stemmesedlen, er besat med lige mange kvinder og mænd”.
Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Sund & Bælt har undersøgt havmiljøet mellem Als og Fyn

22. marts 2023 Augustenborg

Sund & Bælt har netop gennemført geofysiske undersøgelser i farvandet mellem Als og Fyn for at få indsigt i havmiljøet i forbindelse med eventuel fremtidig fast forbindelse mellem Als og Fyn. Resultaterne skal nu analyseres, så de kan indgå i den samlede forundersøgelse af projektet. ”Det er et vigtigt led i forundersøgelsen, at vi indsamler […]

Læs mere...