Dansk Folkeparti har fået bestyrelse og kandidater på plads

23. maj 2021 Politik

Den lokale partiforening  for Dansk Folkeparti i Sønderborg holdt lørdag generalforsamling Hos Risa i Guderup.

Ved generalforsamlingen, blev der valgt ny formand og det blev den hidtidige næstformand Hans Peter Toft, Gråsten, skriver partiforeningen.

Til den ledige næstformandspost  blev Charlotte Liljeblad Pilegaard fra Nordborg valgt.

Herudover var der valg af to bestyrelsesmedlemmer, genvalgt blev Stefan Lydal, Sønderborg  og nyvalgt den hidtidige formand Carsten Sahl Andersen, Elstrup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen består derudover af Emely Wind Thomsen, Rinkenæs.

Der blev også hold opstillingsmøde og som spidskandidat til kommunalvalget blev Stefan Lydal valgt.

På de efterfølgende pladser på stemmesedlen kom de fem øvrige kandidater til at stå i rækkefølgen: Carsten Sahl Andersen, Jan Rytkjær Callesen, Emely Wind Thomsen , Charlotte Liljeblad Pilegaard og Dorthe Mehlberg.

Lokalformanden for DF Sønderborg, Hans Peter Toft, siger:
Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er et stærkt hold DF Sønderborg stiller med i den kommunale valgkamp. Holdet spænder aldersmæssigt fra 22 til 60 år . Og halvdelen har allerede byrådserfaring, og har vist de kan skaffe resultater til gavn for vore vælgere. Og pladserne på stemmesedlen, er besat med lige mange kvinder og mænd”.
Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...