Dansk Folkeparti imod byggeri på Hilmar Finsens Gade og Oehlenschlægergade

1. maj 2021 Politik

En privat grundejer vil byggee fem etageejendomme i to til tre etager med udnyttet tag-etage på hjørnet af Hilmar Finsens Gade og Oehlenschlægersgade og derfor har forvaltningen lavet forslag til en lokalplan, som lægges bordet i Teknik- og Miljøudvalget, når der er møde  tirsdag eftermiddag.

Hvis de folkevalgte godkender forvaltningens forslag, så bliver det sendt i høring, men allerede inden mødet er forslaget i modvind fra Dansk Folkeparti.

“Jeg synes ikke, sådan et byggeri passer ind i kvarteret og derfor stemmer jeg imod”, siger Stefan Lydal til SønderborgNYT. Han er næstformand i Teknik- og Miljøudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har fuld forståelse for, at en del af udviklingen af Sønderborg er, at der bygges boliger.

“Vi skal bare have styr på, hvad det er for en udvikling, som vi vil ha’ – og jeg ser meget nødigt, at vi får endnu et byggeri, som det der kom på Blegen”, siger Stefan Lydal og tilføjer:

“Vi arbejder på at lave en politik for arkitektur og bevaring og jeg er sikker på, at havde den været vedtaget, så ville der ikke blive sendt et høringsforslag om byggeriet på Hilmar Finsensgade og Oehlenschlægergade i høring”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...