Dansk Folkeparti imod byggeri på Hilmar Finsens Gade og Oehlenschlægergade

1. maj 2021 Politik

En privat grundejer vil byggee fem etageejendomme i to til tre etager med udnyttet tag-etage på hjørnet af Hilmar Finsens Gade og Oehlenschlægersgade og derfor har forvaltningen lavet forslag til en lokalplan, som lægges bordet i Teknik- og Miljøudvalget, når der er møde  tirsdag eftermiddag.

Hvis de folkevalgte godkender forvaltningens forslag, så bliver det sendt i høring, men allerede inden mødet er forslaget i modvind fra Dansk Folkeparti.

“Jeg synes ikke, sådan et byggeri passer ind i kvarteret og derfor stemmer jeg imod”, siger Stefan Lydal til SønderborgNYT. Han er næstformand i Teknik- og Miljøudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har fuld forståelse for, at en del af udviklingen af Sønderborg er, at der bygges boliger.

“Vi skal bare have styr på, hvad det er for en udvikling, som vi vil ha’ – og jeg ser meget nødigt, at vi får endnu et byggeri, som det der kom på Blegen”, siger Stefan Lydal og tilføjer:

“Vi arbejder på at lave en politik for arkitektur og bevaring og jeg er sikker på, at havde den været vedtaget, så ville der ikke blive sendt et høringsforslag om byggeriet på Hilmar Finsensgade og Oehlenschlægergade i høring”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...