FV19: Læserbrev: Dansk Folkeparti: Tør du satse på Pernille Vermund?

19. marts 2019 FV19

Medlem af Dansk Folkepartis lokalbestyrelse, Hans Peter Toft, skriver:

Ultimative krav fører ingen steder hen, når man vil levere resultater og ikke blot slogans. Vi så det med Glistrup, en ørkenvandring. Nye Borgerlige kræver, at andre borgerlige partier skal gå ind for deres såkaldte ultimative krav ellers støtter de ikke en borgerlig regering.

Tør du satse på det?

Paradigmeskiftet – hjemsendelse til eget land strategien – som er lanceret af regeringen og Dansk Folkeparti er udtryk for konsekvent og aktiv hjemsendelse af asylsøgende og flygtninge, så de kan hjælpe deres eget land med at blive genopbygget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gør de ikke, når de bliver permanent boende her i Danmark.

Hjem med dem, så snart det er muligt, hvad ellers?

Pernille Vermund fra Nye Borgerlige sagde i Aabenraa-debatten med Kristian Thulesen Dahl, hvis de har arbejde så må de gerne blive.

Dansk Folkeparti siger: Nej, de skal hjem og hjælpe i deres eget land uanset.

Hvem er det så, der er konsekvent og allerede har indflydelse på flygtninge politikområdet?

Dansk Folkeparti!

Så lad dig ikke narre af Pernilles løfter – krav, de er en ultimativt død sild, når man ikke har nogen, man kan samarbejde med.

Artiklen fortsætter under annoncen

I poker ville man kalde det bluff.

Og  jeg har ikke været inden på de 77 milliarder kroner, som  skal tages fra pensionisterne og sygehusbehandlingerne i Nye Borgerliges bestræbelser på, at give til de rige og tage fra de fattige.

Det skal være  ligesom i Schweiz, siger Nye Borgerlige – men skal det virkelig det?

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...