FV19: Læserbrev: Dansk Folkeparti: Tør du satse på Pernille Vermund?

19. marts 2019 FV19

Medlem af Dansk Folkepartis lokalbestyrelse, Hans Peter Toft, skriver:

Ultimative krav fører ingen steder hen, når man vil levere resultater og ikke blot slogans. Vi så det med Glistrup, en ørkenvandring. Nye Borgerlige kræver, at andre borgerlige partier skal gå ind for deres såkaldte ultimative krav ellers støtter de ikke en borgerlig regering.

Tør du satse på det?

Paradigmeskiftet – hjemsendelse til eget land strategien – som er lanceret af regeringen og Dansk Folkeparti er udtryk for konsekvent og aktiv hjemsendelse af asylsøgende og flygtninge, så de kan hjælpe deres eget land med at blive genopbygget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gør de ikke, når de bliver permanent boende her i Danmark.

Hjem med dem, så snart det er muligt, hvad ellers?

Pernille Vermund fra Nye Borgerlige sagde i Aabenraa-debatten med Kristian Thulesen Dahl, hvis de har arbejde så må de gerne blive.

Dansk Folkeparti siger: Nej, de skal hjem og hjælpe i deres eget land uanset.

Hvem er det så, der er konsekvent og allerede har indflydelse på flygtninge politikområdet?

Dansk Folkeparti!

Så lad dig ikke narre af Pernilles løfter – krav, de er en ultimativt død sild, når man ikke har nogen, man kan samarbejde med.

Artiklen fortsætter under annoncen

I poker ville man kalde det bluff.

Og  jeg har ikke været inden på de 77 milliarder kroner, som  skal tages fra pensionisterne og sygehusbehandlingerne i Nye Borgerliges bestræbelser på, at give til de rige og tage fra de fattige.

Det skal være  ligesom i Schweiz, siger Nye Borgerlige – men skal det virkelig det?

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...