Dansk Outlet: 5000 kroner i dusør for at pege på den rette franchisetager

23. marts 2021 Erhverv
Foto: Dansk Outlet
Foto: Dansk Outlet

Den hurtigt voksende butikskæde Dansk Outlet kommer til Sønderborg i år. Lokalerne er på plads og konceptet er klar – nu ledes der efter den rette lokale franchisetager, som i samarbejde med kæden, vil skabe en fantastisk butik.

“Vi leder efter personer, som har erfaring fra tøjbranchen. Gerne uddannet inden for detail, men ikke et absolut krav. Det vigtige er at vi finder ham/hende, som har drømmen om at komme til at eje sin egen butik i samarbejde med Danmarks mest ambitiøse tøjkæde: Dansk Outlet” siger Nicolai Nørskov fra tøjkæden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom Corona har sat en kæp i hjulet for hele tøjbranchen, tror Nicolai Nørskov på at der skal noget ekstraordinært til at finde de ekstraordinære dygtige personer, som potentielt kan blive franchisetagere i butikken.

“De bedste partnere finder vi altid gennem folks netværk og henvisning. Derfor tror jeg på, at en kontantbonus på 5.000 kr. til personen, som kan henvise den rigtige kandidat til jobbet, er en god idé”.

Dansk Outlet er konkret på udkig efter personer, som ønsker at blive franchisetager og dermed medejer af Dansk Outlet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye butik bliver placeret i lokalerne på Grundtvigs Allé 198D, som tidligere husede jem & fix.

Send en e-mail med ansøgning/CV til nn@danskoutlet.dk.

I mailen noterer du personen, som har henvist dig til denne stilling.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...