Dansk-Tysk Innovationspris uddeles 3. april

11. marts 2014 Erhverv

En fagjury har i øjeblikket travlt med at arbejde sig gennem knap 100 ansøgninger til Dansk-Tysk Innovationspris, og initiativtagerne til prisen er imponerede over, at der er så mange ansøgere. Og ikke nok med det. De glæder sig samtidig over, at ansøgningerne tydeligt viser et stort potentiale for at skabe vækst i grænseregionen.

Pris til grænseoverskridende innovation.

Pris til grænseoverskridende innovation.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk-Tysk Innovationspris uddeles den 3. april på en Dansk-Tysk Erhvervsdag, som afvikles hos Danfoss Silicon Power i Flensborg. Både pris og erhvervsdag er et led i den fremadrettede markering af Dybbøl 2014, og bag initiativet står Industrie- und Handelskammer i Flensborg, Region Syddanmark, Landesregierung Schleswig-Holstein og Udviklingsråd Sønderjylland.

For at komme i betragtning til prisen skal ansøgerne tydeligt anvise, hvor vidt deres idé kan skabe merværdi gennem samarbejde over grænsen.

– Det glæder mig, at virksomheder på begge sider af grænsen viser stor vilje og lyst til innovation, som simpelthen er en nødvendighed for at skabe vækst i regionen, siger regionsrådsformand Carl Holst, Region Syddanmark.

Der er blandt ansøgerne en del eksempler på innovation, som endnu ikke har været fremme i offentligheden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk