Dansk Tysk Venskabsforening holder højskoledag

28. august 2020 Kultur

Dansk-Tysk Venskabsforening for kirkeligt samarbejde inviterer for anden gang til højskoledag med et spændende program. Det er lørdag den 26. september kl. 10 – 16.30 i Egernsunds gamle skole.

Naturvejleder Rainer Naujeck, tidligere lærer på Förde-Schule vil guide os på en times gåtur i Egernsund og omegn. Vi kender Rainer som en meget inspirerende naturkender, skriver foreningen.

Dagens foredrag har titlen: ”Humor og kristendom i Matador” ved Ronald Risvig. Han er forfatter til bogen ”Matador og kristendom”, som gennem 24 kapitler/prædikener beskriver, hvordan Matadorserien er gennemsyret af det kristne livssyn og fundament. Ronald Risvig er fra 15. september præst ved Ugle Herred i Sydslesvig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Antonia Blaser, organist i Egernsund kirke, holder en sangtime, hvor der vil blive sunget på både tysk og dansk og måske også andre sprog.

Dagen starter med morgensang og afsluttes med aftensang i Egernsund Kirke.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...