Danske og tyske iværksættere mødtes i Alsion

24. april 2018 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var der Conventure i Alsion i Sønderborg og formålet er at danske og tyske iværksættere og kan få kontakter på begge sider af grænsen.

Der står ingen virksomheder bag ConVenture og der er heller ikke kommunale kroner involveret.

“Der er et behov for at danske iværksættere får kontakter syd for grænsen og et behov for at tyske iværksættere

Ken Thomsen synes, det er godt gået, at iværksættere laver arrangementer uden at bede om virksomheds- eller kommunekroner.

har kontakter i Danmark og så opstod det grænseoverskridedende grænseprojekt”, siger Ken Thommsen, som er en af initiativtagerne.

“Det er med andre ord et arrangement, der bæres af interessen i et samarbejde”, siger han til SønderborgNYT og han glæder sig over, at der er virkeligt mange tilmeldte. Fra Tyskland kom der en hel busfuld.

Der har tidligere været ConVenture-arrangementer i Flensborg.

“Men nu holdes det for første gang på dansk jord og det er et glimrende arrangement for dem, der vil handle på den anden side af grænsen. Uanset om retningen er fra nord mod syd eller den anden vej”, siger Michael Hamann, direktør for Sønderborg Iværksætter Service.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af aften blev der holdt flere oplæg – og heldigvis var der tid til at snakke og aftale på kryds og tværs.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...