Danske Seniorer aflyser Stig Rossen-koncert i Alsion

10. marts 2020 Samfund

Sundhedsmyndighederne har på et pressemøde den 10. marts opdateret deres anbefalinger for inddæmning af Coronasmitte. Myndighederne anbefaler alvorlige tiltag som forsigtighed i den kollektive transport, og Rigspolitiet skriver på sin hjemmeside, at ældre nøje bør overveje deres deltagelse i større arrangementer – også selvom arrangementet er for under 1.000 deltagere.

På baggrund af denne anbefaling ser vi ikke andre muligheder end at udskyde vores resterende koncerter med Stig Rossen i marts måned. Det gælder også koncerten torsdag i Alsion, skriver Danske Seniorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en ærgerlig situation, fordi mange lokale seniorforeninger og medlemmer har glædet sig til koncerterne. Det vigtigste er dog, at hjælpe med at inddæmme en epidemi og følge myndighedernes anvisninger.

“Vi forsøger at finde nye datoer for koncerterne og indtil da beder vi om forståelse for situationen. Hverken vi, koncertstederne eller myndighederne har prøvet det her før, så det er ikke sikkert, at vi kan svare på alle spørgsmål” siger direktør i Danske Seniorer, Katrine Lester.

Artiklen fortsætter under annoncen

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...