Danske Spil: Odds på vinderhesten i den historiske ringridning

29. juni 2013 Uncategorized

Nu får de mange spillefugle mulighed for at gamble om, hvem der vinder en ringriderdyst. Det sker, når Ringriderfesten i Sønderborg lørdag den 13. juli afvikler dysten om ”Den gyldne Ring” på den historiske ringriderbane ved Sønderborg Slot.

Her deltager hele den danske ringrider-elite. Det er de flere end 30 ryttere, som de senere år har placeret sig bedst ved ringriderturneringerne i Sønderborg.

Staldtips

Det er Danske Spil, der i samarbejde med Ringriderfesten, giver spillefuglene mulighed for at oddse på den rytter, man tror, har  de bedste chancer for at vinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danske Spil har i samarbejde med Ringriderkomiteen er der lavet en favoritliste med 10 ryttere. Listen er sat sammen på baggrund af den øjeblikkelige formkurve. Hvordan oddsene er på de enkelte ryttere, offentliggøres først fredag den 12. juli.

Det er muligt at spille hele fredag den 12. juli og lørdag den 13. juli frem til ringriderdysten begynder kl. 13. ved Sønderborg Slot. Indsatsen gør man i den vogn, som Danske Spil har stående på Ringriderpladsen, på Rådhustorvet og ved Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 10 ryttere som vurderes til at have størst vinderchancer er: Hary Clausen, Holmskov, Claus Hissel, Tombøl, Hans Nicolaisen, Dybbøl, Torben Kaufmann, Vollerup, Benny Kohls, Nr. Hostrup, Carina Jessen, Frørup, Line Dreum Søberg, Vedsted, Jette Breum, Over Jerstal, Lene Delf Nielsen, Østerholm og Anette Bonnichsen, Gasse.

Rytterne dyster om en samlet præmiesum på 15.000 kr.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>