Dansker med eget vinslot i Frankrig trak gæster til vinsmagning på Hr. Jessen

9. maj 2019 Erhverv

Onsdag aften havde Wohlenberg og Hr. Jessen inviteret til vinsmagning – og de vine, der skulle nydes, kommer fra Bourgogneområdet, hvor det er et danskejet vinslot, der står for produktionen.

“I Wohlenberg har vi flere af vinene fra Knud Kjellerups slot og så er det en fornøjelse at møde den danske vinbonde, som er det mest behagelige og skønne menneske, jeg nogensinde har haft med at gøre. Og det er ganske enkelt en oplevelse at høre ham fortælle om det, han brænder allermest for”, siger Martin Christiansen fra Wohlenberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er en stor del vinkendere, der går og drømmer om at have deres eget vinslot, men for Knud Kjellerup, som tidligere havde Østjysk Vinforsyning blev det ikke ved drømmen.

Vinmanden er sammen med gode venner majoritetsejer af Bourgogne-huset Maison Albert Sounit. Huset har hovedsæde i Rully, der er et af vinområderne i Côte Chalonnaisse-  syd for den berømte vinby Beaune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...