Dantaxi hæver priserne på særlige dage

27. november 2018 Erhverv

Når du skal bestille en taxa til turen hjem fra julefrokosten i Sønderborg eller andre byer, så kan du risikere at skulle grave noget dybere i lommen.

En ny taxilov giver nemlig taxa-selskaberne mulighed for at hæve priserne omkring jul og nytår, og det er der rigtig mange på landsplan, der vælger at gøre, det skriver TV2.

Danmarks største taxaselskab, Dantaxi, har også lagt sig fast på sine priser i juledagene. Kommunikationschef Rasmus Krochin fortæller til Ekstra Bladet, at selskabets priser også her vil stige markant, men de vil ikke være forhøjet i hele perioden.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en Dantaxi er taksten på særlige dage fastsat til 49 kr. i startgebyr, 20 kr. pr. kilometer og 8,33 kr. pr. minut.

Taksten er dermed lavere end Trafikstyrelsens fastsatte prisloft på særlige dage.

“Vi har valgt ikke at køre med forhøjet takst i det fulde tidsrum. Vores forhøjede takst gælder 24. december fra kl. 16 til 25. december kl. 06 og igen fra 31. december kl. 16 til 1. januar kl. 6.  En stor del af juleaftensdag, 1. juledag og nytårsdag samt hele 2. juledag køres til den almindelige aften- og helligdagstakst”, siger Rasmus Krochin.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...